Ny stil och nya kläder

10 maj, 2019 0 Av eskilsblogg

Jag är ute efter herr kläder till min sambo som själv uttryckt att han är ute efter en ny stil. Han har aldrig varit intresserad av kläder tidigare utan gått i de kläder han haft och de kläder andra köpt till honom. Så en direkt stil kan man kanske inte säga att han har. Nu har han börjat på ett nytt jobb där klädkoden är rätt viktig eftersom att han träffar kunder om dagarna. Han vill därför ha hjälp med att hitta kläder som är mer åt det uppklädda hållet men samtidigt inte kostym, skjorta och slips. Eftersom att vi bor i Stockholm som är något av ett mode mecka borde det inte vara svårt att få inspiration. Det behövs bara tittas ut genom fönstret och man får ett grepp om vad för slags kläder och stilar det finns att välja mellan. Då han känner sig för osäker på uppgiften har alltså jag fått ta över ansvaret och hitta passande kläder för en ny garderob till min älskling och jag har satt mig in i uppgiften med stort engagemang. Den stil jag föreslagit honom är en mer ledig men ändå proper stil, schyssta jeans, skjorta, stickat och rock. Det tror jag är kläder som han inte skulle känna sig allt för obekväm i. Vad för stil man kan kalla detta val av kläder är jag lite osäker på, men om jag säger söderstil så kanske ni får en bättre bild av vad jag menar. Lite åt grunge-hållet men ändå helt och rent. Sitter vid datorn och väljer bland de kläder jag tror ska passa och hoppas få ett bra resultat.