I behov av ny telefon

10 maj, 2019 0 Av eskilsblogg

Sedan två dagar tillbaks har jag varit i stort behov av en ny mobiltelefon. Även om den jag haft tidigare var gammal och sliten, fungerade den ändå riktigt bra. Min tanke var att jag skulle ha den ytterligare något år innan jag skaffade en iPhone, men det blir visst redan nu i veckan som det bli inköp av ny mobil. Problemet kom för två dagar sedan när jag skulle diska. Trots att jag brukar vara försiktig så jag inte förstör mina telefoner eller mobiltillbehör, hade jag råkat lägga telefonen intill diskbaljan och tyvärr föll den ner i vattnet.

Det är inte ofta man blir så arg som när man gör sönder en telefon. Speciellt en sådan där lite äldre telefon som man inte har någon backup på ifall någonting skulle hända. Jag har tänkt köpa en iPhone5 den här gången. Jag vet inte så mycket om mobiltelefoner, men jag har märkt att det talas en hel del om Iphone5 och varför inte investera i någonting var man kan ha backup? Jag skall in till stan i eftermiddag och se vad man kan hitta för någonting. Jag hoppas kunna få tag i en iPhone5 utan att behöva binda upp mig för länge.